Değirmenbaşı İlkokulu
DEĞİRMENBAŞI MAH. DEĞİRMENBAŞI SK. DEGİRMENBAŞI ILKOKULU BLOK NO 31 İVRİNDİ / BALIKESİR

VİZYON

“Bilgi Çağının” gerektirdiği modern eğitim ve öğretim ilkelerini benimseyen ve hayata geçiren, teknolojiyi kullanarak bilgiye hızla ulaşabilen, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, Atatürk’ ün hedef gösterdiği çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin, model ve lider bir kurum olmaktır.

MİSYON

İlçemiz eğitim – öğretim çalışmalarında takım çalışması ruhunu benimsemiş, geçmiş ve gelecek arasında bilimsel bir köprü kurarak sosyal ve kültürel açıdan yarınlara umutla bakabilen, kendine güvenen, üretken bireyler yetiştirmenin yanında müdürlüğümüz ve bağlı birimlerin ve çalışanların etkinlik ve verimlilikleri ile çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.

TAM GÜN

09:00-12:20 13:20-14:50

ilçe merkezine 36,İl merkezine 72 km uzaklıktadır.

DEĞİRMENBAŞI MAH. NO:414 İVRİNDİ-BALIKESİR